Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Παγκόσμια ημέρα της γης 22 Απριλίου.

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε στις 29 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 1:02 Μ. μ,  στον κήπο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki) με θέα την οικία του στρωμένα φύλλα που σαπίζουν στου φθινοπώρου τις μεταμορφώσεις. 

Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1970, στις 22 Απριλίου, με στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών, για ένα καθαρό πλανήτη.
Αμερικανικής εμπνεύσεως, καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον, ενός πολιτικού με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Με τα χρόνια, η «Μέρα της Γης» ξεφεύγει από το αμερικάνικο πλαίσιο, όπου αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλής, και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:Α΄ Φθινοπωρινή Ραψωδία Λιβάδια Σιντικής Σερρών & στον κήπο Χρήστος Α. Κατσαρός http://christoskatsaros.blogspot.com/2010/11/blog-post.html


Ο κήπος & Οικία Χρήστος Α. Κατσαρός 13 Απριλίου 2010



http://www.panoramio.com/user/4481091 


Ο Mεγάλος Δάσκαλος εφάρμοζε και δίδασκε την διαδικασία του επιμερισμού της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ενέργειας προς όφελος όλων και την κατανόηση που όλοι μπορούν να αυξήσουν την υγεία και την ευτυχία μας, φέρνοντας την ομορφιά στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου