Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

22 Αυγούστου

1987: Το τραγούδι της Μαντόνα «Who's that girl» φτάνει στο No1 του αμερικάνικου πίνακα επιτυχιών.


Το 1987, η Madonna πρωταγωνίστησε στην ταινία Who’s that girl και το ομότιτλο τραγούδι έγινε το έκτο #1 στις ΗΠΑ. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε την επιτυχημένη Who’s that girl περιοδεία, όπου σημειώθηκε η πρώτη διαμάχη με το Βατικανό, όταν ο Πάπας προέτρεψε τους θαυμαστές της να μην παρακολουθήσουν τις συναυλίες της στην Ιταλία. Εκείνο το χρόνο η Madonna κυκλοφόρησε ένα remixed άλμπουμ (You can dance).



Madonna Who's That Girl 1987 φώτο


Madonna 1987 Μουσικά Βραβεία Αμερικής



Μαντόνα: "Τα σκάνδαλα που την έκαναν σταρ"



Η Μαντόνα 2008 Φώτο

name="allowFullScreen" value="true">

Madonna Who's That Girl
Ανέβηκε απÏ� lucile18. - Δείτε περισσÏ�τερα μουσικά video, σε HD!

1987: Το τραγούδι της Μαντόνα «Who's that girl» φτάνει στο No1 του αμερικάνικου πίνακα επιτυχιών.

Η Madonna Louise Ciccone (16 Αυγούστου, 1958) είναι μία Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός, παραγωγός, χορεύτρια, ηθοποιός και συγγραφέας. Συνήθως αναφέρεται ως η "Βασίλισσα της Ποπ", "Madge (Ματζ)", "Material Girl ". Είναι γνωστή για τα πρωτοπωριακά μουσικά της video, καθώς και την χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στην δουλειά της.

Το 2000, το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες αναγνώρισε τη Madonna ως την πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, με πωλήσεις περίπου 130 εκατομμυρίων δίσκων και 50 εκατομμυρίων single. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Warner Bros σχετικά με το album Confessions on A Dance Floor "με πωλήσεις που ανέρχονται σε πάνω απο 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, η Μαντόνα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, σύμφωνα με το βιβλίο Guiness 2007, καθώς και το Billboard Magazine". Το περιοδικό Forbes έχει υπολογίσει της περιουσία της κοντά στα $325 εκατομμύρια. Επιπλέον η Μαντόνα είναι κάτοχος του ρεκόρ των μεγαλύτερων εισπράξεων περιοδείας (Confessions Tour) από γυναίκα καλλιτέχνη, με κέρδη πάνω απο $200 εκατομμύρια.

Μετά την Confessions Tour (2006), ακολούθησε η Sticky & Sweet Tour (2008-2009) η οποία έσπασε το προηγούμενο ρεκορ, κάνοντας την Sticky & Sweet Tour την πιο κερδοφόρα περιοδεία απο σόλο καλλιτέχνη (άνδρα και γυναίκα) με κέρδη που ξεπερνούν τα $407.713.266 και τους θεατές να φτάνουν τους 3.545.899 σε 85 σταθμούς.
Madonna - Who's That girl


Στις 27 Σεπτεμβρίου 2008 η Μαντόνα πραγματοποίησε συναυλία στην Ελλάδα, για πρώτη φορά κατα τη διάρκεια της καριέρας της, στα πλαίσια της περιοδείας της Sticky & Sweet Tour με τους θεατες να αγγίζουν τους 75.637 και εισπράξεις που φτάνουν τα 9.030.440$, κανοντας την Αθήνα τη συναυλία με τους περισσότερους θεατες απο όλους τους άλλους σταθμούς της περιοδείας της, και μια απο τις πιό κερδοφόρες συναυλίες της στα πλαίσια της Sticky & Sweet Tour.






Μαντονα-κάραν και θυγατέρα Α.Ε.
Είναι μόλις 13 ετών αλλά φιλοδοξεί να εξελιχθεί πολύ σύντομα σε κορυφαία σχεδιάστρια. Ο λόγος για τη Λούρδη, την κόρη της «βασίλισσας της ποπ», Μαντόνα, η οποία σχεδιάζει με τη βοήθεια της μητέρας της, μια σειρά ρούχων για εφήβους.
Η σειρά θα ονομάζεται Material Girl, όπως το παλιό τραγούδι της Μαντόνα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

θα διατίθεται από τα πολυκαταστήματα Macys ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα ρούχα και από την ιστοσελίδα της εταιρίας macys.com.

Στην ιστοσελίδα της, η 51χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι διασκέδασε ιδιαίτερα τη δημιουργία μιας συλλογής μόδας για τη σουηδική αλυσίδα ρούχων H&M πριν από τρία χρόνια. Επίσης, ανέφερε ότι η κόρη της Λούρδη, ήθελε να υπογράψουν μαζί την εφηβική συλλογή.

Όσο για το στυλ της κόρης της, η Μαντόνα το χαρακτήρισε "εμπνευσμένο από τα παιδιά, που συναντά στα μαθήματα χιπ - χοπ και μπαλέτου" ενώ συμπλήρωσε ότι διέκρινε "ευρωπαϊκές επιρροές και από συγκροτήματα τα οποία ακούει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου